English     Türkçe
                     
 
 
 
       KATEGORILER  
CAM CEPHE SİSTEMLERİ
DÜZ CAM
PERFORMANS
HELIO
TENTESOL
TEMPERLENEBİLİR KAPLAMALI CAMLAR
ISICAM SİSTEMLERİ K
ISICAM SİSTEMLERİ C
ISICAM SİSTEMLERİ S
GÜRÜLTÜ KONTROL CAMLARI (AKUSTİK LAMİNE)
GÜVENLİK VE EMNİYET KONTROL CAMLARI (TEMPERLİ-LAMİNE CAM)
DEKORASYON CAMLARI
ISICAMDA TERLEME-BUĞULANMA NEDİR?
ISIL KIRILMA RİSKİ NEDİR?
BASINÇ DENGELEME TALİMATI NEDİR NASIL YAPILIR?
SATIŞ ŞARTLARIMIZ
HANGİ ISICAM'I NEREDE KULLANMALI?
ISICAM SİSTEMLERİ İLE İLGİLİ SIK SORULAN SORULAR
KALİTE (ISO 9001 & CE)
ISICAM SİSTEMLERİ K 3+
ISICAM SİSTEMLERİ S 3+
GENEL AYDINLATMA METNİ
KVKK
           TENTESOL

               

Tentesol, Trakya Cam'ın Float hattındaki üretim sürecinde renksiz veya harmandan renkli camların üzerine çeşitli metal oksitlerin kaplanması ile elde edilen, pirolitik (sert) kaplamalı reflektif güneş kontrol camının markasıdır.

Kaplamanın mekanik ve kimyasal dayanımı yüksektir.

Gümüş, Yeşil ,Mavi,Füme ve Bronz renkleri mevcuttur.

Reflektif özelliği nedeniyle ışığın kuvvetli olduğu taraftan bakıldığında ayna etkisi yaratır. Örneğin gündüz saatlerinde içten dışa, gece ise tam tersine dıştan içe tek yönlü görüntü sağlar. Giydirme cepheli binalarda reflektif özelliği yardımıyla kolon, kiriş, parapet duvarı, asma tavan ve tesisat boşlukları gibi yapı unsurlarını gizleyerek görüntü bütünlüğü sağlar.

  

Kaplamalı yüzey içe (#2) veya dışa (#1) gelecek şekilde kullanılabilir. Kaplama dışta ise yansıma; içte ise renk  ön plana çıkmaktadır.Güneş ısısı girişine koruma sağladığından soğutma giderlerinden tasarruf yapılmasını sağlar.

Kaplama dışa gelecek şekilde kullanıldığında, kirlenme reflektif yüzeylerde daha kolay fark edilecek ve hava kirliliği ile atmosferdeki toz miktarına bağlı olarak daha sık cam temizliği gerekebilecektir.  Bu nedenle kaplamanın içe gelecek şekilde kullanılması tavsiye edilir.

Tek cam olarak kullanılabilir.Temizlik için yumuşak deterjanlar ve yumuşak bez kullanılmalı, kaplamalı yüzeyler üzerinde zedeleyici ve aşındırıcı maddeler kullanmaktan kaçınılmalıdır. Bu nedenle Isıcam® bünyesinde kullanılması tavsiye edilir.

Isıcam® yalıtım camı ünitesi bünyesinde renksiz düz cam veya ısı kontrol kaplamalı (low E)  camlarla kullanılabilir.Temperlenebilir, bombelenebilir ve lamine yapılabilir.Kaplamalı yüzeye emaye boyalarla baskı yapılabilir.

Bütün güneş kontrol camlarında ısıl kırılma riskleri  vardır bu nedenle Tentesol serisi güneş kontrol camlarının temperli veya  kısmi temperli kullanılması tavsiye edilir.

 
 

 

E-Mail:
Listeye ekle Listeden kaldır

Firmamızla ilgili yeniliklerden haberdar olmak için lütfen e-mail listemize kayıt olun.